De

Locatie

De Beurs van Berlage

Beurs van Berlage vormt een historisch beeld bepalend gebouw in het hart van de stad. Het gebouw vormt niet alleen een toplocatie om bij elkaar te komen het is ook een locatie dat alles met het onderwerp voedsel te maken heeft.

In de vorige eeuw was er ook behoefte om het voedsel netwerk bij elkaar te brengen onder een dak. De geschiedenis herhaalt zich. De behoefte om te netwerken en verbindingen te versterken, om zodoende beter grip te krijgen op voedsel vraagstukken, is alles behalve nieuw.

Locatie

Beurs van Berlage receptie
☎ 020 - 530 41 41
@ info@beursvanberlage.com

Bezoekadres (hoofdentree en postadres)
Damrak 243
1012 ZJ Amsterdam

Bereikbaarheid

De Beurs van Berlage is te vinden op het Damrak 243, middenin het historische centrum van Amsterdam. Het is niet mogelijk om op de stoep voor de hoofdentree te parkeren, maar er zijn verschillende parkeergelegenheden op loop afstand van de Beurs. Het Grand Café is te bereiken via de entree aan het Beursplein. 

Minder validen

Beurs van Berlage is grotendeels toegankelijk voor minder validen. De Beurs van Berlage heeft helaas geen speciale invalidenparkeerplaatsen. De Bijenkorf Parkeergarage ligt direct naast de Beurs van Berlage.

Routebeschrijving

Selecteer op de kaart de routebeschrijving naar de Beurs van Berlage. Vanwege de verschillende wegwerkzaamheden in de binnenstad van Amsterdam, is de Beurs van Berlage momenteel het best te bereiken via afslag S112 op de ring A10.

Wilt u parkeren in de Oosterdokgarage, dan kunt u via afslag S114 de stad het best bereiken.

Park & Ride

De ideale manier om in het centrum van Amsterdam te komen. U parkeert uw auto op een P+R-locatie aan de rand van de stad en u reist verder met het openbaar vervoer. Als u uit het noordoosten, oosten of zuidoosten van Nederland komt, kunt het beste gebruik maken van de P+R Zeeburg. Bereikbaar via Ring A10, afrit S114. Als u uit het noordwesten of westen van Nederland komt, kunt u het beste parkeren bij P+R Sloterdijk. Bereikbaar via Ring A10, afrit S103.

Openbaar vervoer

Amsterdam Centraal Station loopafstand van Beurs van Berlage.
De Beurs van Berlage is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij aankomst per trein op Amsterdam Centraal Station ligt de Beurs van Berlage op 300 meter, ongeveer vijf minuten lopen. Reist u met de tram of bus, dan kunt u uitstappen bij de halte aan de Dam. Voor de actuele dienstregeling kijkt u op www.gvb.nl.

Taxi

Er zijn taxistandplaatsen direct naast de Beurs van Berlage, aan de Oude Brugsteeg. U kunt een taxi bestellen bij de Taxi Centrale Amsterdam: 020 - 777 77 77.

Van Schiphol Amsterdam Airport kunt u de Beurs van Berlage eenvoudig bereiken met de trein of per taxi. Voor de trein kunt u een kaartje kopen richting Amsterdam Centraal in de Aankomsthal van Schiphol. Er rijden vier treinen per uur en de treinreis duurt ongeveer vijftien minuten. Komt u met de taxi, dan kunt u de “Beurs van Berlage” als bestemming aangeven, adres: Damrak 243. De reis duurt ongeveer vijfentwintig minuten, afhankelijk van het verkeer.